Forårsruller med valnøddefyld

7 okt, 2016 | Sund Aftensmad, Sunde Opskrifter

Forårsruller med valnøddefyld smager helt fantastisk godt. Forårsrullerne med valnøddefyld er vegetariske og “kød” fyldet består af valnødder, miso og soltørrede tomater- Du kan glæde dig, for kombinationen er en velsmagende, krydret og fyldig forårsrulle. Forårsrullerne kan tage lidt tid at tilberede, men de er hele indsatsen værd, så lav endelig rigeligt. Du kan lave glutenfri versioner med rispapirdej, men der kræves lidt fingerfærdighed og hurtighed, for rispapir er mere skrøbeligt.

Ingredienser til 8 stk

8 plader forårsrulledej eller filodej

FYL D:
¼ hvidkål
4 gulerødder
1 rød peber
1 gul peber
2 rødløg
1 chili
Ekstra jomfruolivenolie
FARS:
4 fed hvidløg
2 dl valnødder
8 soltørrede tomater
1-2 tsk miso
Ekstra jomfruolivenolie
Frisk eller tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Jomfrukokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Rengør og hak eller riv grønsagerne til fyldet fint, her kan en foodprocessor være en hjælp. Hak chilien og svits den kort i olivenolie på panden. Tilsæt herefter de øvrige grønsager og svits kortvarigt. Kør herefter ingredienserne til farsen i foodprocessor eller blender. Bland farsen med grønsagerne på panden og svits kortvarigt. Læg dejstykkerne ud på køkkenbordet og læg fyldet på midten. Rul forårsrullerne sammen om fyldet og steg dem på panden i ca. 4 min. på hver side i jomfrukokosolie.

Servér forårsrullerne med valnøddefyld med Tamari sojasauce og en råkostlækker salat eller en salat med tomat, avocado, agurk og revet gulerod.
Du kan vælge en glutenfri version ved at anvende rispapir, men det kræver både hurtighed og fingerfærdighed, for rispapir er lidt mere skrøbeligt end forårsrulledej og filodej.

Var du tilfreds med denne opskrift på forårsruller med valnøddefyld? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!