Broccoli pizza

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Broccoli pizza

     5
Broccoli pizza

Broccoli pizza er super lækker og sund pizza, der er velegnet til såvel aftensmad som til madpakken. Pizzaen smager fantastisk godt, og kan serveres til både børn og voksne . Opskriften stammer fra bogen Grøn Keto.

Broccoli pizza er super lækker, sund og glutenfri pizza, der er velegnet til såvel aftensmad som til madpakken. Pizzaen smager fantastisk godt, og kan serveres til både børn og voksne . Opskriften stammer fra bogen Grøn Keto. Du kan læse min omtale af bogen via linket nederst, ligesom du kan finde opskriften på lækker Timiankylling.

Ingredienser til 4 personer
600 g broccoli (brug også stokken)
75 g revet ost, som du bedst kan lide den (til pizzadejen)
1 tsk tørret oregano
15 g loppefrøskaller (Skallin eller Husk)
3 æg
1/2 tsk salt
200 g revet ost, som du bedst kan lide den (som topping)
250 g tomater, skåret i tynde skiver
30 g grøn pesto
2 fed hvidløg, fintrevet/presset
frisk basilikum og oregano

Fremgangsmåde

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Riv broccolien på den grove side af et rivejern, eller blend den i en foodprocessor. Bland broccoli, revet ost, tørret oregano, loppefrøskaller, æg og salt. Rør det hele godt sammen, eller blend det i en blender. Smør dejen ud på en bageplade, belagt med bage-papir. Rul den tynd mellem to stykker bagepapir, så den fylder hele pladen. Bag den nederst i ovnen i cirka 25  minutter, til den er fast og gylden i farven. Fordel revet ost over pizzaen. Top med tomatskiver. Bag pizzaen i yderligere 5-10 minutter, indtil tomaterne er let bløde, og osten er gylden. Pynt med pesto, frisk basilikum og oregano, når pizzaen er færdigbagt.

Her kan du læse min omtale af bogen Grøn Keto
Her kan du finde opskriften på Timiankylling

Var du tilfreds med denne opskrift på Broccoli pizza?  Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.