Gulerodsmuffins med mandler og linsemel

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Gulerodsmuffins med mandler og linsemel. Disse gulerodsmuffins er maettende, glutenfri, maelkefri og super sunde. De er velegnede til en hyggestund eller som

     8
Gulerodsmuffins med mandler og linsemel

Gulerodsmuffins med mandler og linsemel. Disse gulerodsmuffins er mættende, glutenfri, mælkefri og super sunde. De er velegnede til en hyggestund eller som et lille sundt mellemmåltid. Du kan anvende linsemel, så tilfører du yderligere protein til disse gulerodsmuffins, eller du kan anvende quinoamel, der også er proteinrigt. Hakkede mandler og nødder giver smag og crunch, de smager rigtig dejligt.

Ingredienser til 6 muffins

2 modne bananer
2 æg
1 stor reven gulerod eller to små
1-2 spsk havremel eller blendede havregryn
2 spsk hakkede/blendede mandler og hasselnødder
1 spsk linsemel (kan udelades) eller quinoamel
2 spsk kokossukker eller honning
2 tsk kanel
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
2 spsk peanutbutter
25 g mørk chokolade, grofthakket (kan udelades)

Fremgangsmåde

Mos bananer og pisk dem med æggene. Tilsæt reven gulerod, krydderier, havremel, mandler, nødder og  de øvrige ingredienser. Fordel dejen i seks muffinforme, pynt med finstrimlet gulerod og hakkede nødder eller en pekannød og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25 minutter. Server lune og spis dem straks eller frys dem ned.

Du kan finde opskriften på kokosmuffins med kikærter HER
Du kan finde opskriften på rabarbermuffins med crumble HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Gulerodsmuffins med mandler og linsemel? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.