Vores Jul – Årets Jule E-bog (Gratis!)

Forsiden Inspiration og Oplevelser Vores Jul – Årets Jule E-bog (Gratis!)

 
Vores Jul E-bog

Hjertelig velkommen til Vores Jul!

For os er julen blomsternes, hjerternes, børnenes og lysenes fest. Julen er en tid fyldt med traditioner, god mad og hyggeligt samvær. Alt det, vi godt kan lide. Derfor har vi forenet vores kræfter og inviterer dig indenfor til Vores Jul.

Vores Jul er en helt ny kombination af en jule e-bog og fire videoafsnit med Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen. Du kan helt gratis downloade det hele og dermed hente inspiration til julen.

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier. Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt er Sif kvinde for såvel skønne opskrifter som inspiration til familiehygge og aktiviteter. Anette deler sine bedste tips og opskrifter til den traditionelle julemad men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

Vores gratis jule e-bog på 125 sider kan hentes fra Saxo.com via dette link (helt gratis at downloade, kræver blot at du indtaster navn og emailadresse).

De fire videoafsnit udkommer hver uge gennem december, og kan ligeledes hentes helt gratis. Første afsnit er nu klar, og kan ses lige her (husk at klikke “full screen” i nederste højre hjørne af videoen for at se den i stor størrelse):

Husk at følge mig på Facebook eller skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvis du vil informeres, når næste videoafsnit er klar.

Alle tre er vi også aktuelle med nye bøger – Claus Dalby med Claus Dalbys Jul. Anette Harbech Olesen med Kolesterolkogebogen og Sif Orellana med Slyngler og stanglakrids. Alle tre bøger kan købes nu på Saxo.com via nedenstående links:

Claus Dalbys Jul
Sif’s Slyngler og Standlakrids
Min Kolesterolkogebogen

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til vores univers og til at dele vore mange ideer og juletraditioner med dig. Vi har tilstræbt at gøre det hele enkelt og tilgængeligt og håber således, at du vil få rigtig stor glæde og gavn af såvel bog som videoer.

Husk at klikke “Synes godt om” lige nedenfor, hvis du ønsker at sprede vores julebudskab til venner og bekendte.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul!

De bedste hilsner
Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen