Den bedste psykoterapeut – Skafsgaard psykoterapi

Forsiden Viden og Forskning Den bedste psykoterapeut – Skafsgaard psykoterapi

     4
Den bedste psykoterapeut - Skafsgaard psykoterapi

Når livet udfordrer, og det gør det i perioder for os alle, så kan det ofte hjælpe at tale med en dygtig psykoterapeut. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale psykoterapeut i Horsens Jeanette Skafsgaard.

Jeanette er en særdeles kompetent og dygtig psykoterapeut, nok den bedste jeg kender. Hun har igennem 34 år arbejdet som intensiv sygeplejerske, og derfor har hun helt naturligt et stort overblik, erfaring, viden og en knusende ro, der gør, at man føler sig både tryg og tillidsfuld i hendes selskab.

Det hjælper de fleste af os, at få sat ord på det, der plager. Men at få kompetent sparring og hjælp til at slippe angsten, de begrænsende tanker eller andet, der kan hjælpe dig til at få det bedre og føle dig mere fri, er uvurderligt. Jeanette er registreret psykoterapeut og har netop valgt at hellige sig psykoterapien fuldt og helt. Så savner du professionel hjælp, så kontakt Jeanette.

Jeg har været så heldig at kende Jeanette igennem mange år. Vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre sparringspartner, både når livet er godt, men også når det er svært. Jeanette er vidende, en fast klippe, og hun kan sit håndværk til fingerspidserne.

Jeanette Skafsgaard har taget den mest omfattende uddannelse til psykoterapeut i Danmark. Hun lever til fulde op til Styrelsen for Patientsikkerheds officielle krav til det at være psykoterapeut. Hun er tillige medlem af Foreningen af danske Psykoterapeuter, FaDP, som bl.a. sikrer, at Jeanettes uddannelse løbende ajourføres, og at hun hvert andet år indberetter hvilke aktiviteter og kurser, hun har deltaget i, netop for at holde sig ajour. Mine allervarmeste anbefalinger.

Her kan du kontakte Skafsgaard’s psykoterapi
kan du læse mere om Stress og angst kræver øget opmærksomhed
Her kan du læse mere om Stress og angst – redskaber til håndtering

Var du tilfreds med denne artikel Den bedste psykoterapeut – Skafsgaard psykoterapi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.