Den bedste psykoterapeut – Skafsgaard psykoterapi

4 feb, 2022 | Viden og Forskning

Når livet udfordrer, og det gør det i perioder for os alle, så kan det ofte hjælpe at tale med en dygtig psykoterapeut. I den forbindelse kan jeg varmt anbefale psykoterapeut i Horsens Jeanette Skafsgaard.

Jeanette er en særdeles kompetent og dygtig psykoterapeut, nok den bedste jeg kender. Hun har igennem 34 år arbejdet som intensiv sygeplejerske, og derfor har hun helt naturligt et stort overblik, erfaring, viden og en knusende ro, der gør, at man føler sig både tryg og tillidsfuld i hendes selskab.

Det hjælper de fleste af os, at få sat ord på det, der plager. Men at få kompetent sparring og hjælp til at slippe angsten, de begrænsende tanker eller andet, der kan hjælpe dig til at få det bedre og føle dig mere fri, er uvurderligt. Jeanette er registreret psykoterapeut og har netop valgt at hellige sig psykoterapien fuldt og helt. Så savner du professionel hjælp, så kontakt Jeanette.

Jeg har været så heldig at kende Jeanette igennem mange år. Vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre sparringspartner, både når livet er godt, men også når det er svært. Jeanette er vidende, en fast klippe, og hun kan sit håndværk til fingerspidserne.

Jeanette Skafsgaard har taget den mest omfattende uddannelse til psykoterapeut i Danmark. Hun lever til fulde op til Styrelsen for Patientsikkerheds officielle krav til det at være psykoterapeut. Hun er tillige medlem af Foreningen af danske Psykoterapeuter, FaDP, som bl.a. sikrer, at Jeanettes uddannelse løbende ajourføres, og at hun hvert andet år indberetter hvilke aktiviteter og kurser, hun har deltaget i, netop for at holde sig ajour. Mine allervarmeste anbefalinger.

Her kan du kontakte Skafsgaard’s psykoterapi
kan du læse mere om Stress og angst kræver øget opmærksomhed
Her kan du læse mere om Stress og angst – redskaber til håndtering

Var du tilfreds med denne artikel Den bedste psykoterapeut – Skafsgaard psykoterapi? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timers let faste (flydende mad), blandt andet begyndte at producere nye...

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Kvinder oplever med alderen ofte et hurtigere fald i muskelmasse- og styrke end tilfældet er med mænd. Dette fald hos kvinder relateres blandt andet til dalende østrogenniveauer, og det kan også hyppigt føre til dalende kondition og nedsat livskvalitet. Heldigvis...

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og forbygge aldersrelaterede sygdomme. Vi lever længere og længere, og vores...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!