Kokosolie som skønhedsmiddel

Forsiden Viden og Forskning Kokosolie som skønhedsmiddel

     2

Jomfrukokosolie er ikke alene sundt at spise og stege i, det er også effektivt som ansigtsmaske, make-up fjerner, creme, tandpasta og lusemiddel. Du kan med stort held anvende det såvel indvortes som udvortes, og netop fordi Jomfrukokosolie virker fugtgivende, nærende og lægende på huden, så vil du sikkert ligesom jeg, altid have en dåse jomfrukokosolie på dit badeværelse som et uundværligt, effektivt og samtidig billigt plejemiddel.

Jeg bruger det som det er til at rense huden om aftenen, også når jeg har haft makeup på, ligesom jeg bruger det som en slags ansigtsmaske natten over. jeg lægger et håndklæde over min hovedpude, så kommer der ingen fedtede pletter på betrækket. Jeg blander ofte lidt jomfrukokosolie i min økologiske body lotion, særligt om vinteren, det giver den en mere fed og fyldig konsistens. Jeg smører også jomfrukokosolie på albuer og fødder, hvor der har dannet sig lidt hård hud, ligesom jeg blander jomfrukokosolie med kokossukker eller Muscovado sukker til en effektiv bodyscrub. Du kan også anvende olien til en effektiv mundrens, hvor du som det første om morgenen tager en spiseskefuld jomfrukokosolie, som du kører rundt i munden i 15 minutter og derefter spytter ud. Det er virkelig effektivt. Olien skal ikke være kold, når du skal bruge den eller blande den, men gerne have stuetemperatur, så er den blød og cremet. Om sommeren, når det er meget varmt, bliver den helt flydende. 

Jomfrukokosolie indeholder en masse sunde fedtsyrer, som du kan læse mere om HER                                                                                                                               Jomfrukokosolie er et effektivt og naturligt lusemiddel, det kan du læse om HER