Rosenrod eller Arctic Root

Forsiden Viden og Forskning Rosenrod eller Arctic Root kan kaldes for Nordens mirakelurt

     5

Rosenrod eller Arctic Root kan kaldes for Nordens mirakelurt. Asien har deres schisandra og ginseng, her i Norden har vi Rhodiola rosea, også kaldet rosenrod eller Arctic Root.

Rosenrod er et fantastisk adaptogen, muligvis det, der allerbedst lever op til sit navn som tilpassende urt. Det tilpasser sig nemlig dine kropslige balancer og regulerer, støtter og kvikker op, alt efter, hvad der er behov for. Jeg har personligt rigtig gode erfaringer med at anvende Rosenrod eller Arctic Root, når jeg føler mig træt og udmattet.

Rosenrod eller Arctic root har nemlig en ganske særlig evne til at regulere blodsukkerniveauerne, til at beskytte kroppen under stress og til at styrke ydeevnen. Indtag af Rosenrod kan øge dine mentale præstationsevner, virke beroligende og humørforstærkende, regulere og styrke immunforsvarets evne til at beskytte dig, blandt andet mod influenzainfektioner.

Det er ganske enkelt en fænomenal urt, der kan udvirke små afbalancerende mirakler i din krop. Du kan også normalisere dit blodtryk og dine kolesteroltal og meget mere ved indtag af rosenrod.

Du kan læse mere om Arctic Root HER
Du kan læse mere om adaptogener HER

Kunne du lide denne artikel om Rosenrod eller Arctic Root, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.