Aamanns grønne køkken

12 sep, 2020 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Sjældent har jeg haft så smuk en kogebog i hænderne. Adam Aamanns nye kogebog; Aamanns grønne køkken indeholder så mange nytænkte, sunde og spændende og grønne opskrifter, at jeg vil betegne den som en af de allerbedste kogebøger i nyere tid.

Det hele startede, da Adam Aamann etablerede en køkkenhave. Fornøjelsen ved at hente årstidens gode råvarer var stor og inspirerede ham til helt nytænkte opskrifter med grøntsager. Og bogens opskrifter er mangfoldige, fantasirige og smager bare susende godt. Der er ikke mindre end 120 forskellige, der i bogen er inddelt efter råvarer. Så står du med en aubergine eller fennikel i grønsagsboksen, så kan du let slå op og lade dig inspirere til enten en aubergineburger med chili mayo eller gratineret fennikel med tomat og parmesanost. Og det smager bare noget så lækkert.

De fleste opskrifter tager lidt tid at lave, men det er hyggeligt og har stor betydning for det endelige resultat, for der kæles for råvarerne og den gode smag. Der er også nemme og hurtigere opskrifter som eksempelvis stegt spidskål med æbler, dild og hasselnødder og friske figner med blåskimmelost, der lige passer til et hurtigt måltid. Jeg er fuld af beundring over Adam Aamanns mangfoldighed, sans for smagssammensætninger og finesse udi komposition og opskriftsudvikling. Dette er bogen, du altid har manglet. Bogen, der gør det grønne tilbehør til det bærende i måltidet – uden savn af smag eller fylde. Som du kan høre, så får denne bog mine varmeste anbefalinger, jeg er ganske enkelt helt vild med den og har allerede været igennem en stor del af opskrifterne med stor succes.

Her kan du prøve to af opskrifterne fra Aamanns grønne køkken;

Stegt spidskål med æbler, dild og hasselnødder 
eller
Kartoffelpizza med ost og rosmarin

Du kan købe Aamanns grønne køkken lige HER.

Var du tilfreds med denne omtale af Aamanns grønne køkken? Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!