Bag med Bønner

31 mar, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Bag med Bønner. Svenske Lena Wallentinson havde svært ved at få sin søn til at spise bønner, ærter og linser. Da hun hørte om en opskrift på brød med blendede kikærter, prøvede hun den af, og det var så stor en succes, at det blev til endnu flere opskrifter og senere til bogen Bag med Bønner.

Bag med Bønner er en super inspirerende bog, fyldt med enkle og ret geniale opskrifter på brød, kager, tærter og pizza bagt med bønner. Opskrifterne er så gode, at Lena Wallentinson anbefaler, at du ikke afslører bagværkets hemmelige ingrediens, før brødet eller kagen er spist. Hun oplever nemlig, at mange på forhånd er skeptiske overfor bønner, linser og kikærter i brød og tærtedeje med mere, men jeg kan fortælle jer, at det fungerer, og det smager, og det er sundt, så jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve det af.

Du får chancen her, for via links herunder, kan du finde opskriften på den skønneste rødbedetærte med kikærtebund og på de lækreste kokosmuffins med lime og hvide bønner. Begge dele er afprøvet her i køkkenet med stor succes.

Bag med Bønner er en smuk og indbydende bog, opskrifterne er stjernegode, så denne bog får mine allervarmeste anbefalinger og masser af positive ord med på vejen. Jeg kan kun sige; kom i gang og prøv det af.

Du kan købe Bag med Bønner HER 
Du kan finde opskriften på Kokosmuffins med lime og hvide bønner HER
Du kan finde opskriften på Rødbedetærte med kikærtebund HER

Var du tilfreds med denne omtale af Bag med Bønner? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!