Grønskolling

23 jul, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Grønskolling er en vegansk og vegetarisk kogebog, skrevet af Johanne Moesgaard. Vegetarisk og vegansk livsstil hitter, og mange er tiltalt af at spise en mere grøn og plantebaseret mad. Det har inspireret Johanne Moesgaard til at skrive Grønskolling, en kogebog fyldt med veganske opskrifter. Man mærker, at Johanne Mosegaard brænder for den veganske livsstil i alle dens aspekter, og hun er i høj grad lykkedes med at skrive en kogebog, der både er inspirerende og fyldt med velsmagende opskrifter.
Jeg er særligt imponeret over variationen i opskrifterne, smagsindtrykkene og farverne. Der er ingen tvivl om, at denne bog vil blive budt særdeles velkommen af alle vegetariske og veganske familier, men også af alle os andre, der blot savner inspiration til flere grønne og sunde retter.
At leve vegetarisk eller vegansk kræver, at du sætter dig grundigt ind i, fra hvilke fødevarer du får hvilke næringsstoffer. På den måde kan du sikre dig, at du blandt får alle essentielle aminosyrer, fedtstoffer og vitaminer og mineraler. Når det er sagt, så selvom du ikke lever 100% vegetarisk eller vegansk, så kan du i den grad lade dig inspirere af Grønskollings mange fantastiske opskrifter og gode informationer, og måske kan den motivere dig til at introducere flere kødfrie dage i familien.
Du kan købe Grønskolling HER
Du kan finde opskriften på vegetariske burgere HER
Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!