Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer

1 feb, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer hedder en helt ny bog, der er skrevet af Kirsten Skaarup, der er et af mine helt store og mangeårige forbilleder indenfor det grønne og klimavenlige køkken. Heldigvis er jeg idag så heldig også at kunne kalde Kirsten for min gode ven. Kirsten ved om nogen, hvordan man laver vegetarmad, der bare smager helt fantastisk dejligt, og heldigvis deler hun sine skønne opskrifter med alle os andre, både via sin hjemmeside og sine mange bøger.

I bogen Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer har Kirsten nyfortolket de traditionelle frikadeller og bøffer, ”frikadellesløjd for fremtiden”, som hun kalder sine skønne og plantebaserede opskrifter. Bogen indeholder ikke mindre end 100 opskrifter på sunde og velsmagende kødfri middagsretter, og de er bare virkelig velsmagende, spændende og fantasifulde.

Jeg er særdeles begejstret for Kirstens nye bog, som jeg finder er et lille mesterværk, fyldt med inspiration, der kan være til hjælp for alle danske familier, der er interesserede i en grønnere og mere plantebaseret levevis, uden at det føles som afsavn. Personligt skal jeg selv i gang med både provencebøffer, gulerodskarbonader og bønnefrikadeller, og jeg glæder mig rigtig meget. Bogen Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer HER
Du kan finde Kirstens opskrift på kartoffelfrikadeller HER
DU kan finde Kirstens opskrift på svampefrikadeller HER

Var du tilfreds med denne omtale af Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!