Mine mange køkkener af Hanne Holm

14 aug, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Mine mange køkkener af Hanne Holm.

Hanne Holms tyve års jubilæumskogebog har hun kaldt “Mine mange køkkener”. Det er en charmerende bog, hvor du får indblik i Hanne Holms opvækst, rejser og oplevelser, der alle har præget hendes liv og hendes mad. Bogen oser af glæden ved god mad fra hele verden, og du kan finde opskrifter på alt lige fra Kyllingesatay med jornøddesauce til kartoffelpizza med oregano.

Hanne Holm er forfatter til bestselleren “Mit thailandske køkken”. I bogen “Mine mange køkkener” tager hun dig med på en livsrejse, og udover en hel masse opskrifter, er bogen også historien om dele af Hanne Holms opvækst og liv. Bogens fortællinger suppleres noget så fint af en masse nye opskrifter fra de seneste rejser, skattede opskrifter fra barndommen og reviderede opskrifter fra tidligere udgivelser.

Bogen er indbydende, lettilgængelig, og mange af opskrifterne har et asiatisk præg, der tilfører spændende nye dimensioner til maden. Der er også mange grønne retter, ligesom kylling er en skattet råvare i mange af opskrifterne. Du kan finde opskrifterne på Små grønsagstærter og Gulerodssuppe med ingefær fra bogen via linkene herunder.

Mine mange køkkener af Hanne Holm inspirerer til indførelse skønne, velsmagende og sunde retter med saft og kraft. Det er en dejlig bog, og de opskrifter jeg har prøvet er virkelig gode. Bogen er samtidig en skøn læseoplevelse, og bogen er smuk, udgivet af Forlaget Klematis. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med bogen.
Du kan læse mere og købe bogen HER

Du kan finde opskriften på Små grønsagspostejer HER
Du kan finde opskriften på Gulerodssuppe med ingefær HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!