Piece of cake – ny bog af Mascha Vang og Annemette Voss Fridthjof

20 jul, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Piece of cake – Ny bog af Mascha Vang og Annemette Voss Fridthjof.
Mascha Vang og Annemette Voss Fridthjof har skrevet en ny bog, som de kalder Piece of Cake. Det er en virkelig indbydende bog, der tager udgangspunkt i Mascha Vangs store ønske om at kunne bage fødselsdagsboller og kager til sin datters venner og børnehavesammenkomster. Veninden og vinder af Den store bagedyst Annemette Voss Fridthjof tager derfor affære og gennemgår skridt for skridt, hvad der skal til for at lykkes med de skønneste kager og de luftigste boller og brød.
Det kan vi som læsere nyde godt af, for trin for trin introducerer Annemette og Mascha os for hemmelighederne bag blandt andet gærdeje, koldthævede deje, kagedeje og mørdeje. Der er håb forude, hvis du gerne vil lykkes med de skønneste theboller, de mest cremede kanelsnegle eller de lidt sundere rugknækbrød, som du iøvrigt kan finde opskriften på via linket herunder.

Ideen er rigtig god, for hvadenten du er nybegynder eller blot usikker udi bagekunsten, så kan du følge anvisningerne i denne bog og lykkes med bollerne, pølsehornene eller den smukke hindbær lagkage til fødselsdagsfesten eller familiesammenkomsten. Billederne i bogen er indbydende, opskrifterne er gode og lige præcis sådan, som de allerfleste danskere kan lide dem. Jeg overgiver mig derfor helt og aldeles til den charmerende duo. Jeg har allerede besluttet, at jeg skal prøve opskriften på kransekager af inden længe, og de lækre kardemommesnegle skal mine australske venner udsættes for, når de kigger forbi i næste uge. Jeg vælger selvfølgelig økologisk, stenkværnet mel og øvrige økologiske ingredienser til mit bagværk, fordi sådan er jeg, og jeg glæder mig til at prøve de indbydende opskrifter af. Mine varmeste anbefalinger til en veludført, brugbar og virkelig god bog.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på Kardemommesnegle HER
Du kan finde opskriften på Rugknækbrød HER
Var du tilfreds med denne omtale af piece of cake? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!