Plantebaseret Gourmet

1 jul, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Plantebaseret Gourmet er en ny, smuk og inspirerende bog. Har du lyst til at leve mere plantebaseret og grønt, men også til at eksperimentere med den plantebaserede mad, så er dette lige bogen for dig. Plantebaseret Gourmet er skrevet af Neel Engholm, og den er nytænkende, spændende og fyldt med smukke, smukke billeder, taget af Jesper Edvardsen.

Det er en fornøjelse at sidde med så smuk en bog, hvor der er kælet for detaljerne, oplevelserne og maden. Jeg kan varmt anbefale den, for den tager den plantebaserede mad til et nyt niveau. Har du lyst til at prøve kræfter med velsmagende, dehydrerede bønne fries, delikate dehydrerede kulcrackers eller til den lækreste champignon pate’, nudelsalat eller måske ligefrem til blå kartoffelsalat, så er dette lige bogen for dig. Jeg ser frem til at prøve flere af bogens opskrifter, for jeg føler mig inspireret af bogens fantasifulde og delikate opskrifter.

Grøn, plantebaseret mad er sund mad, og derfor er det dejligt, at der eksperimenteres og udvikles. Du kan finde to af de nytænkte og spændende opskrifter fra bogen via links herunder. Det drejer sig om opskriften på broccolihjerter og rispapirruller, rigtig gode, velsmagende og lette grønne retter til sommer i Danmark. Rigtig god fornøjelse.

Plantebaseret Gourmet kan købes HER
Du kan finde opskriften på broccolihjerter HER
Du kan finde opskriften på rispapirruller HER

Var du tilfreds med denne omtale af Plantebaseret Gourmet? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!