Vegetar – ny bog af Ditte Ingemann

31 okt, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Vegetar er en ny bog, skrevet af Ditte Ingemann. Vegetar opfordrer og inspirerer os allesammen til at få flere grønne retter på middagsbordene. Det er ofte også det grønne, som mange af os får for lidt af i hverdagen, men det kan du let rette op på med de mange skønne opskrifter i Ditte Ingemanns nye bog Vegetar.

Bogen er lettilgængelig med indledende afsnit om eksempelvis fordelene ved en mere grøn levevis, forskellen på at være vegetar og veganer og et opgør med manges opfattelse af vegetarer som nogle, der lever af linser og tofu. Grøn mad kan være særdeles varieret, indbydende, velsmagende og delikat, og  selvom du hverken er vegetar eller veganer, så er der altså masser af sund inspiration at hente i bogens grønne opskrifter. Her finder du opskrifter på alt lige fra Spicy rosenkålssalat til lasagne, pizza og nøddepate’. Herunder får du opskrifterne på vegetarisk surdejspizza og vegetarisk karryret med blomkål fra bogen Vegetar.

Der er ikke alene sundhedsmæssig fornuft i at spise mere grønt og plantebaseret mad, der er også nødvendige, miljømæssige hensyn i mere grønne valg i dagligdagen. Vi har verdensrekord i Danmark i indtag af kød og kødpålæg, og når vi nu ved, at et højt kødindtag ikke alene belaster vores organisme men også miljøet, så giver det mening at vælge mere grønt i madpakkerne og på middagsbordene.

Vegetar – ny bog af Ditte Ingemann gør grønne valg i dagligdagen lette, velsmagende og ubesværede, og inspirerer til indførelse af flere kødfrie dage i de danske hjem. Jeg ønsker dig god fornøjelse med bogen.

Du kan læse mere og købe bogen HER
Du kan finde opskriften på vegetarisk surdejspizza HER
Du kan finde opskriften på vegetarisk karryret med blomkål HER
Du kan læse mere om den succesfulde vegetariske kogebog Green Kitchen Stories HER
Du kan læse mere om Green Kitchen Smoothies HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!