Aamanns grønne køkken

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Aamanns grønne køkken

     8
Aamanns groenne koekken

Adam Aamanns nye kogebog, Aamanns grønne køkken, indeholder så mange nytænkte, sunde og spændende og grønne opskrifter, at jeg vil betegne den som en af de allerbedste kogebøger, der er udgivet i nyere tid. 

Sjældent har jeg haft så smuk en kogebog i hænderne. Adam Aamanns nye kogebog; Aamanns grønne køkken indeholder så mange nytænkte, sunde og spændende og grønne opskrifter, at jeg vil betegne den som en af de allerbedste kogebøger i nyere tid.

Det hele startede, da Adam Aamann etablerede en køkkenhave. Fornøjelsen ved at hente årstidens gode råvarer var stor og inspirerede ham til helt nytænkte opskrifter med grøntsager. Og bogens opskrifter er mangfoldige, fantasirige og smager bare susende godt. Der er ikke mindre end 120 forskellige, der i bogen er inddelt efter råvarer. Så står du med en aubergine eller fennikel i grønsagsboksen, så kan du let slå op og lade dig inspirere til enten en aubergineburger med chili mayo eller gratineret fennikel med tomat og parmesanost. Og det smager bare noget så lækkert.

De fleste opskrifter tager lidt tid at lave, men det er hyggeligt og har stor betydning for det endelige resultat, for der kæles for råvarerne og den gode smag. Der er også nemme og hurtigere opskrifter som eksempelvis stegt spidskål med æbler, dild og hasselnødder og friske figner med blåskimmelost, der lige passer til et hurtigt måltid. Jeg er fuld af beundring over Adam Aamanns mangfoldighed, sans for smagssammensætninger og finesse udi komposition og opskriftsudvikling. Dette er bogen, du altid har manglet. Bogen, der gør det grønne tilbehør til det bærende i måltidet – uden savn af smag eller fylde. Som du kan høre, så får denne bog mine varmeste anbefalinger, jeg er ganske enkelt helt vild med den og har allerede været igennem en stor del af opskrifterne med stor succes.

Her kan du prøve to af opskrifterne fra Aamanns grønne køkken;

Stegt spidskål med æbler, dild og hasselnødder 
eller
Kartoffelpizza med ost og rosmarin

Du kan købe Aamanns grønne køkken lige HER.

Var du tilfreds med denne omtale af Aamanns grønne køkken? Så må du meget gerne klikke “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.