Bag med Bønner

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Bag med Boenner. Svenske Lena Wallentinson havde svaert ved at faa sin soen til at spise boenner, aerter og linser. Da hun proevede en opskrift på broed med boenner var det en stor succes...

     8
Bag med boenner

Bag med Bønner. Svenske Lena Wallentinson havde svært ved at få sin søn til at spise bønner, ærter og linser. Da hun hørte om en opskrift på brød med blendede kikærter, prøvede hun den af, og det var så stor en succes, at det blev til endnu flere opskrifter og senere til bogen Bag med Bønner.

Bag med Bønner er en super inspirerende bog, fyldt med enkle og ret geniale opskrifter på brød, kager, tærter og pizza bagt med bønner. Opskrifterne er så gode, at Lena Wallentinson anbefaler, at du ikke afslører bagværkets hemmelige ingrediens, før brødet eller kagen er spist. Hun oplever nemlig, at mange på forhånd er skeptiske overfor bønner, linser og kikærter i brød og tærtedeje med mere, men jeg kan fortælle jer, at det fungerer, og det smager, og det er sundt, så jeg kan på det varmeste anbefale dig at prøve det af.

Du får chancen her, for via links herunder, kan du finde opskriften på den skønneste rødbedetærte med kikærtebund og på de lækreste kokosmuffins med lime og hvide bønner. Begge dele er afprøvet her i køkkenet med stor succes.

Bag med Bønner er en smuk og indbydende bog, opskrifterne er stjernegode, så denne bog får mine allervarmeste anbefalinger og masser af positive ord med på vejen. Jeg kan kun sige; kom i gang og prøv det af.

Du kan købe Bag med Bønner HER 
Du kan finde opskriften på Kokosmuffins med lime og hvide bønner HER
Du kan finde opskriften på Rødbedetærte med kikærtebund HER

Var du tilfreds med denne omtale af Bag med Bønner? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.