Gastromand – ny kogebog for mænd

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Gastromand – ny kogebog for mænd

     1
gastromand kogebog

Næppe var kogebogen Gastromand landet på mit bord, før min mand lystigt kastede sig over den. “Endelig en kogebog med rigtige manderetter”, sagde han, og lod sig drømmende friste af Irish stew med Guiness øl, af stroganoff med whisky og piskefløde og af gammeldaws forloren hare, kalvefrikasse og en sundere version af stegt flæsk med persillesovs.

Kogebogen Gastromand er en rigtig mandekogebog, skrevet af fire unge mænd, der alle har et passioneret forhold til mad. Forfatterne hedder Anders Damm, Mads Schytte, Brian Lambæk og Klaus Kjeldsen, og de har siden 2009 drevet den populære og prisbelønnede blog, der lyder samme navn som bogen “Gastromand”.

Bogen indeholder en lang række opskrifter på traditionel dansk mad som tarteletter, stegt flæsk med persillesovs, kotelletter i fad og “tømmermændsmad”. Og ærlig talt, det er en hammer god bog, det er mad lige ud af landevejen, fyldt med god smag, og det sender minder tilbage til søndagsmiddagene hos vores bedsteforældre. Det er mad, som vores bedstemødre lavede den, bare bedre. Mine varmeste anbefalinger og en suveræn gaveide til familiens mandlige medlemmer.

Du kan købe bogen til særpris HER

Du kan finde opskriften på Stroganoff HER og på en sundere version af stegt flæsk med persillesovs HER