Grønskolling

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Grønskolling

     3
Grønskolling er en vegansk og vegetarisk kogebog, skrevet af Johanne Moesgaard. Vegetarisk og vegansk livsstil hitter, og mange er tiltalt af at spise en mere grøn og plantebaseret mad. Det har inspireret Johanne Moesgaard til at skrive Grønskolling, en kogebog fyldt med veganske opskrifter. Man mærker, at Johanne Mosegaard brænder for den veganske livsstil i alle dens aspekter, og hun er i høj grad lykkedes med at skrive en kogebog, der både er inspirerende og fyldt med velsmagende opskrifter.
Jeg er særligt imponeret over variationen i opskrifterne, smagsindtrykkene og farverne. Der er ingen tvivl om, at denne bog vil blive budt særdeles velkommen af alle vegetariske og veganske familier, men også af alle os andre, der blot savner inspiration til flere grønne og sunde retter.
At leve vegetarisk eller vegansk kræver, at du sætter dig grundigt ind i, fra hvilke fødevarer du får hvilke næringsstoffer. På den måde kan du sikre dig, at du blandt får alle essentielle aminosyrer, fedtstoffer og vitaminer og mineraler. Når det er sagt, så selvom du ikke lever 100% vegetarisk eller vegansk, så kan du i den grad lade dig inspirere af Grønskollings mange fantastiske opskrifter og gode informationer, og måske kan den motivere dig til at introducere flere kødfrie dage i familien.
Du kan købe Grønskolling HER
Du kan finde opskriften på vegetariske burgere HER
Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.