Infused water, vitaminfyldt og smagfuldt vand

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, ny og smuk bog af Sandra Pugliese. Laes min omtale her...

     9
Infused water, vitaminfyldt og smagfuldt vand

Infused water gør det let at drikke mere vand. Pep vandet op med frugt, bær og grønt, så det får smag, vitaminer og vitalitet

Infused water, vitaminfyldt og smagfuldt vand.

Når det er sommer og varmt, så har vi ekstra behov for at drikke vand. Vand er livsvigtigt, men engang imellem kan det være svært at få drukket nok. Infused water er vitaminfyldt og velsmagende vand og det nye sort, når det handler om at tilføre vores vand delikat smag og vitaminer fra bær og grønsager.
Infused water smager virkelig godt, er super enkelt at tilberede og kan få såvel store som små til at drikke mere vand.
Infused water kan tjene som erstatning for sodavand og saft, der er fyldt med sukker eller kunstige sødemidler. Vil du gerne undgå disse, så kan du med et snuptag tilberede infused water, så du let har en række sunde og gode alternativer klar her i sommervarmen.
Vi skal drikke cirka en liter vand per 30 kg kropsvægt, og når det er varmt, kan behovet være større. Derfor kan det være en god ide at supplere med Infused water.
Du kan finde opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie HER
Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER
Du kan læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at drikke vand HER  

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.