Infused water – vand med vitaminer

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Infused water - vand med vitaminer er det nye sort. Det er vigtigt at drikke tilstraekkeligt med vand hver dag, for frisk og rent drikkevand

     6
Infused water - vand med vitaminer

Infused water – vand med vitaminer er det nye sort. Det er vigtigt at drikke tilstrækkeligt med vand hver dag, for frisk og rent drikkevand har stor betydning for dine indre balancer og biokemi. En stor del af vores indre består netop af vand eller væske, og vand er livsvigtigt for os. Vi udskiller cirka to liter væske i døgnet via urin, sved etc., og derfor har vi behov for hver dag at tilføre cirka en liter væske per 30 kilo legemsvægt.

Infused water – vand med vitaminer er en suveræn og delikat måde, hvorpå du kan drikke velsmagende vand, der ovenikøbet tilfører lidt vitaminer og mineraler. Det er også en virkelig god måde at få børn til at drikke mere vand på. Sandra Pugliese har netop skrevet bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, og du kan finde min omtale af bogen via linket herunder. Opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie kommer her:

Opskrift på infused water med gulerod, appelsin og salvie
Høvl guleroden fint på et mandolinjern eller en spiralizer, det giver mest smag til vandet. Tilsæt en skive appelsin og et par salvieblade og fyld op med iskoldt vand. Hvis du er så heldig at få fat i små babygulerødder med top, så brug endelig dem. Flæk nogle af dem i halve for mere smag.

Salvie har en markant og dejlig smag. Salvie indeholder desuden en række vitaminer samt mineralerne calcium og magnesium. De essentielle olier i salvie menes at stimulere hjernen til bedre hukommelse og koncentration.

Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER
Du kan læse min omtale af bogen Infused water – vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand HER
Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om vand og hvorfor vand er så vigtigt HER
Du kan læse mere om vandkvaliteter HER
Du kan finde sunde alternativer til saft og sodavand HER

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water – vand med vitaminer? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.