ForsidenBøger og KurserBog-omtalerInfused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, ny og smuk bog af Sandra Pugliese. Laes min omtale her...

Infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende

Bog-omtaler

     9
infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand

Infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, ny og smuk bog af Sandra Pugliese.

Når det er sommer og varmt, så har vi ekstra behov for at drikke vand. Vand er livsvigtigt, men engang imellem kan det være svært at få drukket nok.Det er her Sandra Puglieses nye bog Infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand, kommer ind i billedet. Infused water er det nye sort, og det handler om at tilføre vores vand delikat smag og vitaminer fra bær og grønsager.
Bogen om Infused water er fyldt med smukke billeder af inspirerende kombinationer af vand, bær, frugt og grønsager. Det smager virkelig godt, er super enkelt at tilberede og kan få såvel store som små til at drikke mere vand.
Infused water kan tjene som erstatning for sodavand og saft, der er fyldt med sukker eller kunstige sødemidler. Vil du gerne undgå disse, så kan du med et snuptag tilberede infused water, så du let har en række sunde og gode alternativer klar her i sommervarmen.
Bogen indeholder også gode og brugbare informationer om vand, om at det eksempelvis er bedst at drikke cirka to liter vand om dagen, men at det er de færreste af os, der gør det. Vi skal drikke cirka en liter vand per 30 kg kropsvægt, og når det er varmt, kan behovet være større.

Du kan hente flere informationer om det livsvigtige vand, finde inspirerende opskrifter og glæde dig over de smukke billeder i Sandra Puglieses seneste bog Infused water, vitaminfyldt, smagfuldt og slankende vand.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på Infused water med gulerod, appelsin og salvie HER
Du kan finde opskriften på Infused water med kiwi og basilikum HER

Du kan købe Sandra Puglieses bog om Infused water HER 
Du kan læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at drikke vand HER  

Var du tilfreds med denne artikel om Infused water med kiwi og basilikum? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Gratis e-kursus til dig

Blodsukkerkuren er et helt nyt kursus fra Madforlivet, der sendes til din email.

Kurset består af syv inspirerende moduler, der kan hjælpe dig til stabile blodsukkerniveauer, effektivt vægttab, mere energi samt indre sundhed og balance. De syv moduler sendes direkte til din email over 3 uger. Indtast din email og start dit gratis kursus i dag: