Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Klimakaerlige frikadeller, boeffer, pateer og postejer hedder en helt ny bog, der er skrevet af Kirsten Skaarup, der er et af mine helt store og mangeaarige forbilleder indenfor det groenne og klimavenlige koekken.

     8
Klimakaerlige frikadeller, boeffer, pateer og postejer

Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer hedder en helt ny bog, der er skrevet af Kirsten Skaarup, der er et af mine helt store og mangeårige forbilleder indenfor det grønne og klimavenlige køkken. Heldigvis er jeg idag så heldig også at kunne kalde Kirsten for min gode ven. Kirsten ved om nogen, hvordan man laver vegetarmad, der bare smager helt fantastisk dejligt, og heldigvis deler hun sine skønne opskrifter med alle os andre, både via sin hjemmeside og sine mange bøger.

I bogen Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer har Kirsten nyfortolket de traditionelle frikadeller og bøffer, ”frikadellesløjd for fremtiden”, som hun kalder sine skønne og plantebaserede opskrifter. Bogen indeholder ikke mindre end 100 opskrifter på sunde og velsmagende kødfri middagsretter, og de er bare virkelig velsmagende, spændende og fantasifulde.

Jeg er særdeles begejstret for Kirstens nye bog, som jeg finder er et lille mesterværk, fyldt med inspiration, der kan være til hjælp for alle danske familier, der er interesserede i en grønnere og mere plantebaseret levevis, uden at det føles som afsavn. Personligt skal jeg selv i gang med både provencebøffer, gulerodskarbonader og bønnefrikadeller, og jeg glæder mig rigtig meget. Bogen Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer HER
Du kan finde Kirstens opskrift på kartoffelfrikadeller HER
DU kan finde Kirstens opskrift på svampefrikadeller HER

Var du tilfreds med denne omtale af Klimakærlige frikadeller, bøffer, pateer og postejer? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.