Mine mange køkkener af Hanne Holm

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Mine mange køkkener af Hanne Holm

     4

Mine mange køkkener af Hanne Holm.

Hanne Holms tyve års jubilæumskogebog har hun kaldt “Mine mange køkkener”. Det er en charmerende bog, hvor du får indblik i Hanne Holms opvækst, rejser og oplevelser, der alle har præget hendes liv og hendes mad. Bogen oser af glæden ved god mad fra hele verden, og du kan finde opskrifter på alt lige fra Kyllingesatay med jornøddesauce til kartoffelpizza med oregano.

Hanne Holm er forfatter til bestselleren “Mit thailandske køkken”. I bogen “Mine mange køkkener” tager hun dig med på en livsrejse, og udover en hel masse opskrifter, er bogen også historien om dele af Hanne Holms opvækst og liv. Bogens fortællinger suppleres noget så fint af en masse nye opskrifter fra de seneste rejser, skattede opskrifter fra barndommen og reviderede opskrifter fra tidligere udgivelser.

Bogen er indbydende, lettilgængelig, og mange af opskrifterne har et asiatisk præg, der tilfører spændende nye dimensioner til maden. Der er også mange grønne retter, ligesom kylling er en skattet råvare i mange af opskrifterne. Du kan finde opskrifterne på Små grønsagstærter og Gulerodssuppe med ingefær fra bogen via linkene herunder.

Mine mange køkkener af Hanne Holm inspirerer til indførelse skønne, velsmagende og sunde retter med saft og kraft. Det er en dejlig bog, og de opskrifter jeg har prøvet er virkelig gode. Bogen er samtidig en skøn læseoplevelse, og bogen er smuk, udgivet af Forlaget Klematis. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med bogen.
Du kan læse mere og købe bogen HER

Du kan finde opskriften på Små grønsagspostejer HER
Du kan finde opskriften på Gulerodssuppe med ingefær HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.