Plantebaseret Gourmet

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Plantebaseret Gourmet er en ny, smuk og inspirerende bog, der tager plantebaseret, vegetarisk mad til nye hoejder.

     5
Plantebaseret Gourmet

Plantebaseret Gourmet er en ny, smuk og inspirerende bog. Har du lyst til at leve mere plantebaseret og grønt, men også til at eksperimentere med den plantebaserede mad, så er dette lige bogen for dig. Plantebaseret Gourmet er skrevet af Neel Engholm, og den er nytænkende, spændende og fyldt med smukke, smukke billeder, taget af Jesper Edvardsen.

Det er en fornøjelse at sidde med så smuk en bog, hvor der er kælet for detaljerne, oplevelserne og maden. Jeg kan varmt anbefale den, for den tager den plantebaserede mad til et nyt niveau. Har du lyst til at prøve kræfter med velsmagende, dehydrerede bønne fries, delikate dehydrerede kulcrackers eller til den lækreste champignon pate’, nudelsalat eller måske ligefrem til blå kartoffelsalat, så er dette lige bogen for dig. Jeg ser frem til at prøve flere af bogens opskrifter, for jeg føler mig inspireret af bogens fantasifulde og delikate opskrifter.

Grøn, plantebaseret mad er sund mad, og derfor er det dejligt, at der eksperimenteres og udvikles. Du kan finde to af de nytænkte og spændende opskrifter fra bogen via links herunder. Det drejer sig om opskriften på broccolihjerter og rispapirruller, rigtig gode, velsmagende og lette grønne retter til sommer i Danmark. Rigtig god fornøjelse.

Plantebaseret Gourmet kan købes HER
Du kan finde opskriften på broccolihjerter HER
Du kan finde opskriften på rispapirruller HER

Var du tilfreds med denne omtale af Plantebaseret Gourmet? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.