Power Food Revolutionen

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Power Food Revolutionen

     3

Har du lyst til at få sunde og nærende råvarer ind i dit køkken? Råvarer, der er sprængfyldte med næringsstoffer, og som naturligt booster dit immunforsvar? Så er Kirsten Skaarups nye bog Power Food Revolutionen lige noget for dig.

I bogen får du en inspirerende gennemgang af samtlige power foods, der findes. Du får en lettilgængelig forklaring på, hvorfor de er så sunde, og allerbedst, så får du en lang række virkelig lækre bud på, hvordan du kan inkludere dem i din mad i form af skønne, enkle opskrifter. Bogen er indbydende, velskrevet, let at gå til, let at lade sig inspirere af og god at blive klogere af. Kirsten Skaarup fremtryller også i vanlig stil en lang række delikate og indbydende opskrifter, sprængfyldte med sundhed og garneret med billeder, der får mundvandet til at løbe. Prøv eksempelvis opskriften på rosenkålssalat med blåbær og valnødder herunder. Bogen indeholder også en fire ugers Detox kur.

Den er god og du kan købe den HER

Du kan finde opskriften på rosenkålssalat med blåbær og valnøddedressing fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.