“Stabilt Blodsukker” af Siff Holst

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Stabilt Blodsukker af Siff Holst er en rigtig god og brugbar bog. Diabetes eller sukkersyge er en hastigt voksende sygdom, derfor...

     5
stabilt blodsukker af siff holst

“Stabilt Blodsukker” af Siff Holst er en rigtig god og brugbar bog. Diabetes eller sukkersyge er en hastigt voksende sygdom. Derfor har Siff Holst skrevet bogen “Stabilt Blodsukker” – overskud i hverdagen. Forud for sygdommen type 2 diabetes eller såkaldt “gammelmandssukkersyge” går som regel år med ustabilt og svingende blodsukker og insulinresistens. Rigtig mange danskere lider af et ustabilt blodsukker – måske uden at være klar over, at det kan være årsagen til en lang række symptomer som f.eks. træthed, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, hormonelle ubalancer og meget meget mere.

Da blodsukkeret ligger som et fuldstændig afgørende grundlag for stort set alle kropslige systemer, er en stabilisering af blodsukkeret – gennem madvaner, motion og indre ro – en af de bedste sundhedsinvesteringer, du kan foretage. Bogen “Stabilt Blodsukker” kommer hele vejen rundt og giver dig såvel baggrund som redskaber til stabilisering af blodsukkeret.

Klik her for at bestille “Stabilt Blodsukker” her

Læs også: Gode råd mod ustabilt blodsukker

Var du tilfreds med denne omtale af “Stabilt Blodsukker”? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.