Den glutenfri kogebog – NY BOG!

Forsiden Bøger og Kurser Mine Bøger Den glutenfri kogebog er en ny bog, skrevet af Anette Harbech Olesen og Lone Bang. Den saetter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende bageteknikker, masser af opskrifter, praktiske raad

     10

Den glutenfri kogebog giver dig viden og redskaber til det glutenfri liv. Fyldt med tips, råd og skønne opskrifter.

Den glutenfri kogebog er en ny bog, skrevet af Anette Harbech Olesen og Lone Bang. Den sætter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende bageteknikker, masser af glutenfri opskrifter, praktiske råd og konkret viden, så det glutenfri liv kan leves let, velsmagende og sundt.

Den glutenfri kogebog henvender sig til alle, der lever eller har lyst til at prøve at leve glutenfrit. Flere og flere oplever gluten som årsag til fordøjelsesbesvær, hudproblemer, ledsmerter, træthed eller svingende humør, og mærker bedring og færre symptomer, når glutenholdige fødevarer som hvede, rugbrød, pasta med mere udelades.

Hver tredje amerikaner svarer i en rundspørge foretaget i år, at de ville vælge gluten fra, hvis de havde valget. Samme tendens er på vej herhjemme. Det betyder ikke, at vi alle skal til at leve glutenfrit, men vi vil kunne have sundhedsmæssig gavn af, at der kom større fokus på vores indtag af gluten, der har været massivt stigende de seneste år.

I denne nye glutenfri kogebog kan du læse mere om gluten, om eventuelle symptomer forårsaget af gluten og få masser af gode redskaber, revolutionerende bageteknikker og opskrifter til et liv uden gluten. Det behøver nemlig ikke være kompliceret, hvis bare lige man ved hvordan. 

Har du uforklarlige symptomer, lider du af dårlig fordøjelse, ledsmerter, hudproblemer, depression eller stofskifteproblemer. Muligvis kan en glutenfri hverdag hjælpe dig. Vidste du, at hver tredje amerikaner helst undgår gluten i maden? Samme tendens er på vej herhjemme, for flere og flere mærker, at mindre gluten i hverdagen bedrer fordøjelse og velbefindende.

Sådan er det, selvom der findes gluten i flere og flere fødevarer, og selvom bagerne konstant efterspørger hvede med et højere glutenindhold. Eller muligvis netop derfor. For måske er det netop det stadigt stigende indtag af gluten, der får mange danskere til at mærke, at de har det bedre uden.

Var du tilfreds med denne omtale af Den glutenfri kogebog? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.