Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme

16 jul, 2019 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme med kokossukker, olie og yoghurt naturel giver en fantastisk lækker, billig og effektiv body scrub creme.
Sommer og sol rimer næsten på en god og lækker body-scrub, der hjælper kroppen af med døde hudceller, frisker løden op og hjælper til en dybere og mere jævn solbrun farve.

Sommerens sol og saltvand kan være hårdt ved huden, og du kan derfor med fordel skrubbe huden jævnligt med denne hjemmelavede body-scrub. Den er let at lave og opbevarer du den i en krukke med låg, så kan du lave til flere gange.

Ingredienser til body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme

100 g kokossukker eller Muscovado sukker
1 dl ekstra jomfruolivenolie, højeste kvalitet
½ spsk Acido yoghurt natural
6 dråber lavendelolie

Fremgangsmåde

Rør det hele sammen og opbevar det i et patentglas i køleskabet. Anvend body-scrub før badet en til to gange om ugen. Det kan være en fordel at røre body- scrubben sammen med en ske inden du masserer den ind i huden på kroppen. Skyl efter med rigeligt vand.

Det kan varmt anbefales at anvende en god og nærende økologisk bodycreme eller olie hver dag hele sommeren. Det kan eksempelvis være min favorit Zinobels body oil, som du kan læse mere om HER
Du kan læse mere om den bedste, økologiske og vandmiljøbeskyttende solcreme HER

Var du tilfreds med denne artikel Body-scrub – hjemmelavet body-scrub creme? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!