L.A. Food guide – de bedste cafeer og spisesteder i Los Angeles

14 jun, 2018 | Et besøg værd, Inspiration og Oplevelser

Dette indlæg er skrevet af Patricia Thyberg

Patricia Thyberg er netop hjemvendt efter et år i London. Nu bosat i København vil hun udover sit arbejde for fotograf og grafisk designer, Sarah Sanctuary Williams, også assistere Madforlivet.com med nye bogprojekter og rejseguides. Du kan derfor glæde dig til Patricias anbefalinger af gode og besøgsværdige steder, caféer og restauranter rundt omkring i verden.

L.A. Food guide – de bedste cafeer og spisesteder i Los Angeles. Madforlivets udsendte, Patricia Thyberg, har været i Los Angeles, og her kan du finde hendes anbefalinger fra den storslåede by. Patricia skriver:

Los Angeles er et af mine absolut favorit rejsemål, og for hver gang jeg besøger byen vokser min kærlighed til denne fantastiske by. Du oplever den oprindelige L.A. stemning ved eksempelvis at stå tidligt op, købe dig en god kop morgenkaffe og så gå en tur langs kysten og se surferne starte dagen i vandet. Det kan også anbefales blot at slentre en tur langs  kanalerne i Venice om aftenen og dermed opleve den hyggelige og autentiske stemning. Eller lej en cykel, og tag på en tur langs kysten, for eksempel fra Santa Monica til Manhattan Beach, det er herligt. Besøger du Universal Studios, hvilket også varmt kan anbefales, særligt hvis du har børn med, så kan du der få taget et (snyde)billede foran Hollywood skiltet, men the real thing er at trave eller hike op til skiltet en tidlig morgen og tage det eftertragtede foto der.

Jeg kan også finde på at gå en tur ad Abbot Kinney, der er fyldt med lækre restauranter, charmerende caféer og skønne forretninger. Jeg er i det hele taget virkelig begejstret for atmosfæren i byen, den friske surfer stemning langs kysten, den cool kunst i byens gader og ikke mindst for alle de fantastiske spisesteder som L.A. rummer. Derfor har jeg valgt at sammensætte denne lille L.A. Food guide til Madforlivets læsere, der forhåbentlig vil kunne inspirere og hjælpe dig, når du næste gang skal besøge denne forrygende storby, som har så meget godt at byde på. Herunder kan du finde mine anbefalinger i form af min L.A. Food guide – de bedste cafeer og spisesteder i Los Angeles. Rigtig god fornøjelse.

Malibu Farm, 23000 Pacific Coast 

Malibu Farm’s motto er “Fresh, Organic, Local.” Malibu Farm’s café ligger udsøgt placeret på selve Malibu Pier. På deres menukort kan du blandt andet finde “Farm scrambled eggs with smoked salmon, ricotta, baby potatoes and country wheat toast”, “Swedish mini pancakes with whipped cream and fresh berries” eller den lækre grød, som du kan se herunder med bær, valnødder og honning. Det smager og er et perfekt sted til morgenmad, brunch eller frokost og det er virkelig hyggeligt at sidde ved havet og spise skøn, økologisk mad.
Ægte L.A. stemning.

 

Besøg Malibu Farm til morgenmad, brunch eller frokost. deres udvalg er stort og det hele er top lækkert og hyggeligt.
Malibu Farm kan ligger på Malibu Pier, men findes også ved Newport Beach, i Miami og Lanai. Du kan læse mere på deres hjemmeside HER

 

The Butcher’s Daughter, 1205 Abbot Kinney Blvd, Venice, CA 90291 (De har også en cafe’ i NYC)

The Butcher’s Daughter på Abbot Kinney er min all-time favourite café til en skøn morgenmad og det er for mig bare den bedste start på dagen. Du finder her et menukort, hvor der er så meget lækkert at vælge imellem, at du godt kunne overveje at komme forbi flere gange! Deres veganske, glutenfri og helt suveræne “Banana Walnut Pancakes” eller “Coconut Yogurt Parfait” med friske bær og hjemmelavet granola finder du på morgenmenuen hos The Butcher’s Daughter.

 

Du kan også vælge en af deres mange koldpressede juices. Min favorit er Goddess of Green som består af grønkål, agurk, grøn æble, fennikel, ananas, timian og spirulina, den smager vitterligt guddommeligt. Du kan læse mere om The Butcher’s Daughter HER 

TAO, 6421 Selma Ave, Los Angeles, CA 90028

TAO er en “clubby” asiatisk restaurantkæde, og de har placeret sig i USA’s mest populære storbyer; New York, Las Vegas og L.A. Den asiatisk inspirerede mad er virkelig lækker, og den serveres delikat og spændende. Restauranten i L.A. har en fantastisk indretning, der spilles god musik, og der er i det hele taget en rigtig hyggelig lounge stemning. Atmosfæren er unik og et besøg her indebærer udover en god madoplevelse også en afslappet og inspirerende stemning.
Du kan læse mere om TAO HER

 

Zinque, 600 Venice Blvd, Venice, CA 90291

Zinque er en casual restaurant med en lokal stemning, og du vil elske den. Her er virkelig atmosfære og stemning. På menuen finder du helt enkle retter som eksempelvis salat bowler, tilberedt med quinoa, ovnbagte rødbeder, avocado, snittede gulerødder og koriander eller et sprødt flatbread med vilde svampe, gruyère (schweizisk ost) og friske urter. Selvom maden er helt enkel og nede på jorden, er den yderst veltilberedt, smukt serveret og smager virkelig godt. Til maden kan Zinque’s vinmenu anbefales, de har rigtig gode vine, og det sætter lige prikken over i’et.
Du kan læse mere om Zinque HER

 

Joan’s on Third, 8350 W 3rd St, Los Angeles, CA 90048

Joan’s on Third er en fantastisk café og deli, placeret i indre L.A. Stedet er bygget op som en markedsplads, hvor du vælger din mad ved de forskellige stande, der alle bugner af lækker og spændende mad, tilberedt af de lækreste råvarer. Der er altid mange mennesker på Joan’s on Third, men de formår alligevel at holde en super hyggelig stemning. Du kan nyde din mad både inde og ude. Jeg kan varmt anbefale dig en tur forbi Joan’s on Third.
Du kan læse mere om Joan’s on Third HER

 

In-N-Out Burger, 13425 Washington Blvd, Marina Del Rey, CA 90292 (du kan også finde In-N-Out Burger på 9245 W Venice Blvd., Los Angeles, CA 90034)

Du har ikke været i Californien, hvis ikke du har været forbi en In-N-Out Burger bar :-). Selvom du normalt ikke rører fast food og måske som jeg, foretrækker frisklavet og næringsrig mad, så er In-N-Out Burger stedet at gøre en undtagelse. In-N-Out er luksus fast food, der smager. Alt er frisklavet, salaten sprød, tomaterne friske og pomfritterne friskskårne i butikken. Hvis du ikke har prøvet at sætte tænderne i sådan en burger, vil jeg klart anbefale dig at prøve en rigtig god amerikansk burger her.
Du kan læse mere om In-N-Out Burger HER

Greenleaf Gourmet Chopshop, (de har flere steder i LA)

Greenleaf Gourmet Chopshop er et rigtig godt sted, hvis du lige trænger til en sund, lækker og velsmagende frokost.  Deres menukort er særdeles alsidigt og indeholder alt fra sunde og sprøde salat bowls til forskellige udgaver af tacos, pizzaer og burgere (her findes både en klassisk Angus beef burger, kalkun med frisk avocado eller en vegansk version). Udover deres faste menu,  tilbereder de også sæsonbestemte specialiteter. Maden fremstilles ud fra lokale og bæredygtige råvarer med udgangspunkt i enkel, sund og lækker mad. Mottoet er, at god mad, tilberedt af sunde råvarer, fører til kærlighed, latter og et længere liv. Greenleaf Gourmet Chopshop er afgjort et besøg værd.
Du kan læse mere om Greenleaf Gourmet Chopshop HER

 

SunLife Organics  (der findes to SunLIfe Organics cafeer i Malibu og en ved Manhattan Beach).

Hos SunLife Organics kan du efter min mening finde de lækreste smoothies og acai bowls i L.A. – og på en varm sommerdag i Cali er en forfriskning herfra bestemt ikke en dårlig ide. Filosofien bag SunLife Organics er at bringe sundhed og glæde til folk ved at producere smukke, økologiske og næringsrige, smoothies, juice og bowls af råvarer af højeste kvalitet. Dette fornemmer man hurtigt, når man besøger caféen. Her er der god stemning, skønne vibes og solskin i luften og i serveringerne.
Du kan læse mere om SunLife Organics HER

 

South End, 2805 Abbot Kinney Boulevard B, Venice, CA 90291

South End er en autentisk vinbar med lækre specialpizzaer. South End er et fantastisk sted, til en hyggelig aften med god italiensk mad og dejlig vin, placeret i en af L.A.’s
skønneste gader. South End laver Neapolitan-style pizzaer med de sprødeste bunde, de bedste italienske oste samt med gode lokale råvarer efter sæsonen. De lækre råvarer er friske og økologiske og ejeren, Mario, udvælger selv råvarer og vine. Han går op i tilblivelsen omkring råvarerne, som han anvender i sin restaurant, og har finder, at økologiske råvarer bare er bedre. Marios vinkort er imponerende, og her kan du finde økologiske og eksotiske vine fra hele verden. Mine varmeste anbefalinger.
Du kan læse mere om South End HER

 

 

 

FIG Santa Monica, 101 Wilshire Blvd, Santa Monica, CA 90401

Dette sted er optimalt, uanseet om du er til morgenmad, frokost eller aftensmad – FIG Santa Monica kan det hele, og er et super hyggeligt sted. FIG er en sæson- og middelhavs-inspireret bistro, der serverer spændende retter, fremstillet af lokalt fremskaffede råvarer fra håndplukkede avlere. Her får du delikat, smukt anrettet og dejlig mad i hyggelige omgivelser. Du kan læse mere om FIG HER

Som det fremgår af ovenstående, så kan L.A. varmt anbefales, og er du ved at planlægge næste rejse, så kan du roligt lade destinationen være Los Angeles. Husk at tage Madforlivet’s L.A. Food guide – de bedste cafeer og spisesteder i Los Angeles med på turen. God fornøjelse.

Var du tilfreds med denne L.A. Food guide – de bedste cafeer og spisesteder i Los Angeles? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Æggeerstatninger eller veganer æg

Æggeerstatninger eller veganer æg

Jeg vil gerne fortælle, at der findes en lang række enkle og billige muligheder for selv at lave æggeerstatninger. Du behøver ikke købe dyre Veganer æg - som den veganske erstatning for æg, kaldes for "Alge æg" eller "Veganer æg".  Ønsker du at skifte et par af dagens...

Er kød sundt?

Er kød sundt?

Er kød sundt? Jeg er på ingen måde fanatisk, men vi har i mange år spist rigtig meget kød i Danmark og gør det stadig. Faktisk hører vi stadig til blandt de folkefærd i verden, der spiser mest kød. Derfor er det relevant at spørge, er kød sundt? Der er to veje at gå....

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!