Langhoff og Juul, et besøg værd

19 sep, 2015 | Et besøg værd, Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Langhoff og Juul er et besøg værd. Det er ikke bare en almindelig cafe i hjertet af Aarhus. Langhoff og Juul er en charmerende, økologisk cafe om dagen og en fantastisk hyggelig restaurant med spændende og indbydende økologisk mad og skønne vine om aftenen.

Du mærker det, når du træder indenfor døren i Guldsmedgade 30 i Aarhus. Stemningen er særlig, velkomsten hjertelig, og maden er et helt kapitel for sig. De kan lave mad på Langhoff og Juul, så englene synger. Det er økologisk, når det er allerbedst, og kokken(e) burde have en medalje, så godt er det.

Som du fornemmer, så er jeg begejstret for Jonas Langhoff’s perle af et leve- og spisested midt i Aarhus, fyldt med charmerende interiør, der gør, at du føler dig hjemme. Jeg kommer helt sikkert igen, for Langhoff og Juul er et besøg værd. Jeg har også valgt at medtage en af Langhoff og Juuls vegetariske retter i min bog MAD – kunsten at spise godt og leve sundt.

Selleriboef

Jeg giver dette skønne og særlige sted mine varmeste anbefalinger.
Du kan læse mere om Langhoff og Juul her

Var du tilfreds med denne artikel om Langhoff og Juul, et besøg værd? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!