Slik uden e-numre

26 jan, 2016 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Slik uden e-numre. Du kan nu købe slik til børn og børnebørn, der er økologisk og af høj kvalitet. Det er slik, der er farvet med naturens frugt- og grønsagsfarver og sødet med økologisk rørsukker. Det er slik, der er produceret med omhu og omtanke, som du med god samvittighed kan fylde i den ugentlige slikskål, i påskeægget eller julekræmmerhuset.

Det er en god ide at undgå slik, der er fyldt med kunstige farvestoffer og konserveringsmidler. Der har været adskillige sager om at Bland-selv slik kan være af ringe kvalitet og ovenikøbet for gammelt.

Slik skal nydes i små portioner, men har i tradition for en ugentlig slikdag, så sørg for noget af god kvalitet, som ikke belaster kroppen eller forstyrrer den indre biokemi. Der findes heldigvis en del økologisk slik af høj kvalitet på markedet. Disse slikdåser er udviklet af Solhjulet, de er netop kommet på markedet, og de smager godt og er helt uden e-numre. Økologisk slik kan købes i helsekostforretninger over hele landet.

Du kan læse mere om hvordan kemikalier i slik er farligt for børns hjerner HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!