Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform

21 apr, 2017 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform. Rigtig mange danskere har efterlyst et godt og lødigt vitamin- og mineraltilskud i flydende form, uden kunstige tilsætningsstoffer, sødemidler og uorganiske mineraler. Et sådant er kommet på markedet nu i form af Terra Nova Life Drink pulver. Terra Nova findes også i tabletform, og produkterne er baseret på rene, uforarbejdede og naturlige råvarer, er helt uden syntetiske tilsætnings- eller farvestoffer, men indeholder derimod de bedste naturlige og organiske mikronæringsstoffer fra vores mad.

Konceptet bag Terra Nova er genialt, optageligheden og kvaliteten i top, og dette pulver, der er fremstillet af primært økologiske, frysetørrede grønsager, bær og andre super foods, tilfører på en naturlig, effektiv og velsmagende måde de vitaminer og mineraler, som du behøver hver dag. Formen sikrer, at din krop kan optage dem effektivt. Det samme gælder vitaminerne i kapselform.

Jeg har taget Terra Nova i perioder, i både kapsel og pulverform, og for mig er det en genial og let måde at supplere maden med. Jeg blander også pulveret i min morgenmadssmoothie eller i min Acai bowl eller grønne yoghurt (du kan finde opskrifterne herunder), og det er nemt og super effektivt.

Det er Solgar, der står bag distributionen af Terra Nova life drink vitaminpulver samt Terra nova multi i kapsler, og jeg tror, at Terra Nova produkterne hurtigt vil indtage en stor plads i landets helsekostforretninger. Jeg tænker også, at Life drink vil indtage en af topplaceringerne som danskernes foretrukne flydende vitamindrik. Det er i det hele taget skønt at opleve, at der kommer flere og flere gode, organiske og letoptagelige vitamin- og mineralprodukter på markedet. Det har vi savnet i Danmark.

Terra Nova Life Drink kan røres op i vand, i yoghurten eller i smoothien, og det smager godt. Det betyder, at både familiens yngste og ældste uden udfordringer kan indtage dagens dosis vitaminer og mineraler – og endda af ypperste kvalitet og med høj optagelighed.

Du kan læse mere om Terra Nova HER
Du kan købe Terra Nova i helsekostforretninger og på nettet.
Du kan læse mere om de livsvigtige vitaminer og mineraler HER
Du kan læse mere om de danske særregler for kosttilskud, der er under pres HER

Var du tilfreds med denne artikel om Terra Nova – vitaminer og mineraler i pulverform? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her…

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!