ZAO – økologisk og vegansk make-up

11 apr, 2019 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

ZAO – økologisk og vegansk make-up. I min søgen efter gode, rene og økologiske make-up produkter af højeste kvalitet, fandt jeg Zao. Og jeg er virkelig begejstret. Produkterne er rene, certificeret økologiske, bæredygtige, veganske og virkelig gode. Og så er de heller ikke voldsomt dyre.

Råvarerne, der anvendes i Zao produkterne stammer fra økologiske ingredienser, og firmaet bag produkterne udvælger hver eneste ingrediens nøje. Et ultimativt krav er, at de er dyrket økologisk og er fri for alle former for rester fra kunstgødning og pesticider.

Bæredygtigheden er tænkt ind i alle aspekter af produkterne, såvel indhold som emballage, og derfor kommer produkterne i genopfyldelige bambus emballager, hvilket er godt både for miljø og pengepung. Intet plastaffald, mindre energiforbrug og virkelig meget kvalitet for pengene.

Du kan læse mere om ZAO HER
Du kan læse mere om kemi i cremer og make-up HER
Du kan læse om skønhedspleje uden kemi HER

Var du tilfreds med denne artikel om ZAO – økologisk og vegansk make-up? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!