Madforlivet Magasin No. 4: April

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 4: April

 
https://4.madforlivet.com/

I april måneds nyhedsbrev får du min helt nye bog MADPLAN ganske GRATIS. Du kan også læse om sund tarmbiota, nyt om vitaminer og mineraler, og om ren hudpleje og makeup. Deltag i konkurrence om hudplejeprodukter. Find information om de tre fedtstoffer, der er bedst i køkkenet, og vidste du, at man kan bage med bønner? Det og meget mere kan du læse om i denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev.

I dette nyhedsbrev får du som medlem mulighed for – helt GRATIS – at downloade min seneste bog MADPLAN. Hvem ønsker ikke engang imellem lidt ny inspiration til aftensmaden? Den får du i MADPLAN, der er en inspirerende e-bog med forslag til sund aftensmad, der kan tilberedes fra bunden på under 30 minutter.

Styrk din tarmbiota

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du også læse mere om tarmbiotaen, for den er vigtig for din sundhed. Hvad truer den, og hvordan kan du styrke og nære den. Du finder også en guide til gode fedtstoffer, med fokus på hvilke tre typer fedt du med sundhedsmæssig fordel altid kan have i dit køkken.

Sund hudpleje

De cremer og olier, du anvender på din hud, har også særdeles stor betydning, for de optages også i kroppens blodbaner. Derfor får du også tips og gode råd om hudpleje og en omtale af helt unikke økologiske cremer, som du ovenikøbet får chancen for at vinde.

Gode vitaminer

Du får også mine bud på gode multivitamin- og mineralpiller, for det kan for mange være en god ide at supplere den gode mad med en multi af høj kvalitet. Et andet væsentligt emne trænger sig på, for hvorfor inddrager vores læger dog ikke i højere grad sund mad, motion og livsvigtige mikronæringsstoffer i forebyggelsen og behandlingen af sygdomme? Det ligger lige til højrebenet, det er billigt, bivirkningsfrit og kan være særdeles effektivt. Det kan undre,

I dette nyhedsbrev skorter det derimod ikke på inspiration til sund og velsmagende mad.

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet — du kan læse det øverst på siden, eller på 4.madforlivet.com.