Antiinflammatorisk smoothie

1 jan, 2022 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Antiinflammatorisk smoothie er en lækker og super sund smoothie, der er let at lave, smager fantastisk og er fyldt med sunde og nærende råvarer. Prøv antiinflammatorisk smoothie med rødbede som morgenmad eller let mellemmåltid, den tilfører masser af fibre, vitaminer og mineraler.

Ingredienser til 2 personer

1 dl frosne eller friske blåbær
1 dl friske eller frosne hindbær
1 rødbede eller 2 spsk rødbedekrystaller
1 banan
saften fra ½ citron
Lidt frisk ingefær (kan udelades)
1 tsk vaniljepulver
1 dl Acido, kokosyoghurt eller mandelmælk
Pynt
Lidt finthakkede Gojibær samt frisk mynte eller citronmelisse (kan udelades)

Fremgangsmåde
Skræl rødbederne og skær dem i tern. Alternativt kan du anvende 2 spsk økologiske Rødbedekrystaller. De kan købes i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Blend samtlige ingredienser og server straks, eventuelt med et par isterninger.

Ønsker du et fuldtnærende måltid, kan du tilsætte lidt mandler, lidt ris- eller hampeproteinpulver samt lidt hørfrø- eller hampefrøolie til energi smoothie. Tilsætter du olie, skal det kun blendes med de sidste par sekunder og smoothien skal drikkes straks for at undgå at de gode fedtstoffer harskner.

Her kan du finde opskriften på grøn vitamindrik 
Her kan du finde opskriften på Immunbooster 

Var du tilfreds med denne opskrift på Antiinflammatorisk smoothie? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!