Kolesterolsænkende smoothie

7 mar, 2023 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Denne smoothie er velegnet, hvis du gerne vil holde balance i kolesteroltallene. Smoothien indeholder blandt andet rødbede, der er godt for blodtrykket, blåbær, der er supersunde og  bladselleri, der generelt er fiberrige og sunde.

Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Drik for eksempel smoothien som et mellemmåltid eller efter træning.. Ved at blende bær, frugt og grønsager, så får du alle de gode fibre indenbords, og du optager de mange vitaminer og mineraler bedre. Fibrene binder brugt kolesterol til sig og transporterer det ud af kroppen. Du kan også fryse smoothies ned som ispinde, eller lave den om aftenen og så tage den med på vej til arbejde eller på tur den næste dag. Let og velsmagende og fyldt med sunde og næringsrige bær.

Ingredienser til 1 person
1 rødbede
1 banan
1 bladselleristang
1-2 håndfulde blåbær
1 skive citron med skræl
5 mandler
Lidt frisk ingefær efter smag og behag
1 kop Acido eller mandelmælk
1 kop vand eller isterninger

Fremgangsmåde
Det hele blendes og serveres straks. Juster konsistensen med vand, og du kan også tilsætte ekstra Raw Rice proteinpulver, hvis du nyder smoothien efter træning.

Her kan du finde opskriften på Grøn smoothie med protein
Her kan du finde opskriften på Tarm Booster smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på Kolesterolsænkende smoothie? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!