Kolesterolsænkende smoothie

7 mar, 2023 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Denne smoothie er velegnet, hvis du gerne vil holde balance i kolesteroltallene. Smoothien indeholder blandt andet rødbede, der er godt for blodtrykket, blåbær, der er supersunde og  bladselleri, der generelt er fiberrige og sunde.

Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Drik for eksempel smoothien som et mellemmåltid eller efter træning.. Ved at blende bær, frugt og grønsager, så får du alle de gode fibre indenbords, og du optager de mange vitaminer og mineraler bedre. Fibrene binder brugt kolesterol til sig og transporterer det ud af kroppen. Du kan også fryse smoothies ned som ispinde, eller lave den om aftenen og så tage den med på vej til arbejde eller på tur den næste dag. Let og velsmagende og fyldt med sunde og næringsrige bær.

Ingredienser til 1 person
1 rødbede
1 banan
1 bladselleristang
1-2 håndfulde blåbær
1 skive citron med skræl
5 mandler
Lidt frisk ingefær efter smag og behag
1 kop Acido eller mandelmælk
1 kop vand eller isterninger

Fremgangsmåde
Det hele blendes og serveres straks. Juster konsistensen med vand, og du kan også tilsætte ekstra Raw Rice proteinpulver, hvis du nyder smoothien efter træning.

Her kan du finde opskriften på Grøn smoothie med protein
Her kan du finde opskriften på Tarm Booster smoothie

Var du tilfreds med denne opskrift på Kolesterolsænkende smoothie? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!