Slankesuppe

27 dec, 2022 | Sunde Opskrifter, Sunde supper

Denne sunde slankesuppe kan erstatte en eller to af dagens normale måltider. Den er sund og nærende og smager godt. Har du ønske om vægttab, kan du med fordel også undgå sukker og almindeligt brød. I løbet af få uger vil du kunne tabe dig uden stort besvær. Suppler med daglig motion, mindst 20 minutter, og gerne så du får sved på panden, så øger du fedtforbrændingen. Prioriter en god nattesøvn, sov mindst syv timer i fuldstændigt mørke og undlad spisning efter aftensmaden. Disse få men enkle råd er topeffektive, enkle og suppen smager rigtig godt.

Denne portion giver cirka seks portioner suppe, men du kan sagtens lave større portioner og fryse ned eller opbevare i køleskabet. Suppen er også velegnet til at tage med som let frokost på arbejde, eventuelt med en skive stenalderbrød til. Anvend bedst økologiske ingredienser.

Ingredienser:

2 rødløg

2 peberfrugter

3 gulerødder

3 tomater

1 dåse flåede, hakkede tomater

100 g champignons

¼ sellerihoved

¼ hvidkålshoved, spidskål eller grønkål

½ -1 l grønsagsbouillon

Ekstra jomfruolivenolie

Du kan tilsætte friskpresset hvidløg, chili, persille, oregano og timian efter smag og behag.

Tilberedning:

Hak løgene og svits dem i lidt ekstra jomfruolivenolie. Rengør de øvrige grønsager og skær dem i mindre stykker, hvorefter de tilsættes og svitser lidt med, når løgene er klare. Hak kålen fint og tilsæt. Rengør champignons og skær dem i skiver. Champignonskiverne svitser du på en tør pande, til de er gyldne, hvorefter de blandes i suppen sammen med flåede tomater, grønsagsbouillon og krydderier.

Brug for ny inspiration til andre lækre og lette aftenretter? Få ny E-bog gratis

Jeg har samlet mine 9 bedste opskrifter til sund aftensmad i denne E-bog. Hvis du har lyst, kan du downloade den gratis og få ny inspiration til aftensmaden.

[members_not_logged_in]
[gravityform id=”76″ title=”true” description=”true” ajax=”true” tabindex=”2345″]
[/members_not_logged_in]

[members_logged_in]

Download bogen gratis her

[download id=”16453″ template=”collection”]
[/members_logged_in]

Du kan finde mine bedste råd til varigt vægttab HER og se også opskriften på stenalderbrød.

Var du tilfreds med denne opskrift? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!