Fisk med Porrer og Krydderurter

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Fisk med Porrer og Krydderurter

     2
Fisk med Porrer og Krydderurter

Fisk med porrer og krydderurter er en let hverdagsret, der smager godt. De delikate grønsager passer fint til de bagte rødspættefileter. Retten falder i smag hos både børn og voksne, og den er hurtig at lave. Fisk med porrer og krydderurter er en sund, velsmagende og let ret.

Ingredienser 4 prs.:
8 rødspættefileter
4 dl hakket dild, persille og purløg
Reven skal af en citron
400 g porrer
200 g squash
200 g fennikel
200 g gulerødder
400 g. cherry tomater
Gammeldags kærnet smør
Jomfru kokosolie
Grøntsagsboullion Helios eller Morga
Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber
Brune naturris og vilde ris blandet, i alt ca. 100 g. per person

Fremgangsmåde:

Skyl risene og gør klar til kogning. De brune natur ris skal koge i 40 minutter, de vilde ris ca. det halve, men hold øje med, når det hvide titter frem, så er de klar eller følg instrukserne på posen. Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt. Drys salt og peber på sammen med de hakkede krydderurter og reven citronskal og en klat smør. Rul dem sammen. Rengør grøntsagerne og snit dem i skiver eller tynde strimler. Pensl et ildfast fad med jomfrukokosolie, læg alle grøntsagerne, undtagen tomaterne, i bunden sammen med 1 dl. grøntsagsboullion, og placer de rullede krydderfisk ovenpå det grønne med samlingen nedad. Læg de skyllede cherrytomater øverst. Drys med salt og peber. Bag retten i ovnen ved 160 grader i 30 minutter. Bland risene og server til fisk og grønt. Anvend gerne økologiske råvarer, så undgår du unødig kemi.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Find inspiration til mere sund mad under sunde opskrifter.