Grønne bønnefrikadeller

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Disse groenne boennefrikadeller er lavet på Puy linser og groensager. De smager fantastisk godt og er naeringsrige og sunde

     5

Disse grønne bønnefrikadeller er lavet på Puy linser og grønsager. De smager fantastisk godt og er næringsrige og sunde. Du kan med sindsro lave dobbeltportion og fryse ned, så har du let aftensmad eller frikadeller til madpakken. Det er en god ide at lave frikadeller med Puy linser og revne grønsager, det øger næringsværdien og fiberindholdet.

Ingredienser (4 prs.)

175 g rodselleri
3 rødløg
1 gulerod
2 æg
1 dl havregryn
1½ dl kogte Puy linser
Karry og gurkemeje efter smag og behag
Chili og hvidløg efter smag og behag
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Jomfru kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:

Kog Puy linserne i 15 minutter. Rengør grønsagerne og kør det hele i en food processor eller kraftig blender, undtagen olien, der anvendes til stegning. Lad farsen hvile et kvarter. Tilsæt mere havregryn eller lidt majsmel, hvis farsen er for blød. Form den til frikadeller brun dem på alle sider i jomfru kokosolie – cirka 8 min. på hver side ved svag varme.

Var du tilfreds med denne opskrift på grønne bønnefrikadeller? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.