Grønne wraps

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Groenne wraps er virkelig laekre, og de er velegnede saavel til frokost som til aftensmad. Groenne wraps er også meget boernevenlige

     6
Groenne wraps

Grønne wraps er virkelig lækre, og de er velegnede såvel til frokost som til aftensmad. Grønne wraps er også meget børnevenlige og velegnede både til madpakken og picnickurven.

Ingredienser til 2 pandekager

4 æg
2 spsk mandelmælk
4 spsk havregryn
2-3 spsk groft majsmel (polenta)
8 spsk boghvedemel
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret salt og friskkværnet peber
To kopper spinat, frisk eller optøet og drænet
2 spsk hakket persille
Jomfrukokosolie til stegning

Ingredienser til fyld

100 g blandet kål og salat
50 g frisk spinat
1 håndfuld bredbladet persille
Peberfrugt i tynde strimler
Andre grønsager som fx. asparges, gulerod, rødbede og broccoli
1 lille rødløg i tynde skiver
Lide gede- eller fåreost (kan udelades)
1-2 dl pesto
2 skiver økologisk laks (kan udelades)

Fremgangsmåde

Pisk æg, mandelmælk, salt og peber. Hæld blandingen over melet og pisk det til en jævn pandekagedej. Tilsæt spinat og persille. Juster konsistensen med væden.
Kom lidt kokosolie på panden og hæld cirka halvdelen af dejen på panden og vip panden, så dejen fordeles. Bag pandekagen i cirka fem minutter på hver side. Når den er gennembagt, så tag den af og opbevar den imellem to tallerkener. Gentag processen med den anden pandekage.

Klargør fyldet og og rul pandekagerne med pesto, snittet grønt og resten af fyldet. De rulles omkring det hele og serveres enten som de er eller pakket i madpapir, hvis de skal med på tur.

Du kan finde opskriften på madpandekager HER
DU kan finde opskriften på squashlasagne HER

Var du tilfreds med denne opskrift på grønne wraps? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.