Madpandekager med kylling og guacamole

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Madpandekager med kylling og guacamole

     3

Disse madpandekager med kylling og guacamole er et hit blandt såvel børn som voksne. De er glutenfri, sunde og fyldt med fibre og velsmagende ingredienser. Det er en god ide at lave ekstra portion, og så tage en madpandekage med i madpakken.

Ingredienser 4 personer

Til pandekager:
170 g blandet ris- og majsmel
2 æg
25 g ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. uraffineret salt
Mælk eller rismælk

Bland ingredienserne til en rimeligt tynd dej, der hviler ca. ½ time. Steges på pande i lidt jomfrukokosolie. Holdes lune mellem 2 tallerkener.

Kylling:
200 g kyllingebryst, gerne økologisk
Ekstra Jomfruolivenolie
Tamari soja
Frisk revet ingefær
Hvidløg, salt og peber

Blandlanding olivenolie, soja, friskrevet ingefær, hvidløg samt god salt og friskrevet peber til en marinade. 200 g kyllingebryst skæres i strimler og marineres i en ½ time. Herefter steges det på panden.

Grønsagsfyld:
600 g grønsager som selleri, gulerødder, porrer, rød peber, squash og rødløg

Rengør og riv grøntsagerne og svits dem let på panden i jomfrukokosolie. Krydres efter behag.

Guacamole:
1 avocado
½ dl. Acido
Friskpresset citronsaft
hvidløg og salt og peber.

Ingredienserne blendes til en lind guacamole lige før servering. Der kan tilsættes mere eller mindre Acido til justering af konsistensen.

Grøntsager, kylling og guacamole lægges ind i pandekagen, der rulles. Serveres med en lækker salat. Retten er også velegnet til madpakken dagen efter. Find flere lækre opskrifter her på min opskriftssektion.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.