Kyllinge nuggets – hjemmelavede og velsmagende nuggets

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Kyllinge nuggets – hjemmelavede og velsmagende nuggets

     5
Kyllinge nuggets - hjemmelavede og velsmagende nuggets

Kyllinge nuggets – hjemmelavede og velsmagende nuggets, der er lette at lave. Disse hjemmelavede kyllinge nuggets er tilberedt af økologisk kyllingebryst og rasp, enten fuldkorn eller glutenfri rasp. De er særdeles børnevenlige, og egner sig lige godt til både frokost og aftensmad. Denne opskrift stammer fra min bog Gaven til maven.

Ingredienser til 4 personer
400 g økologisk kyllingebryst
4 spsk fuldkorns- eller glutenfri rasp
1 æg
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret flagesalt og peber

Fremgangsmåde
Skær kyllingebrysterne ud i tynde stykker og læg dem på en tallerken. Hvis du ikke har glutenfri rasp, så rist det glutenfri brød og blend det til hjemmelavet rasp. Pisk et æg i en skål og vend kyllingestykkerne først i det og derefter i raspen. Steg kyllingestykkerne i ekstra jomfruolivenolie i cirka 3 minutter ved middel varme på hver side, afhængig af størrelsen. De skal lige netop være gennemstegt. Krydr med salt og peber. Læg de stegte kyllingenuggets på et stykke køkkenrulle, der kan opsuge overskydende olie.

TIP Server eksempelvis de lune kyllingenuggets med en mos af 3 bagte søde kartofler, der moses med lidt salt og smør, eller sammen med en frisk gulerodssalat

Var du tilfreds med denne opskrift på Hjemmelavede kyllinge nuggets? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.