Salat med grillet squash og fisk

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Salat med grillet squash og fisk

     6
Salat med grillet squash og fisk

Salat med grillet squash og fisk er en let og delikat sommer ret, der kan serveres for såvel børn som voksne, og den smager fantastisk dejligt.

Dennne salat med grillet squash, nye kartofler og fisk er en let og lækker sommer ret, der bare smager og passer til alle aldersgrupper.

Ingredienser til 4 personer
4 stykker hvid fisk, fx torsk, kuller eller rødspættefileter
Nye kartofler

Salat
1 salathoved
2 squash
½ dl ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret flagesalt og sort peber
300 g tomater, små eller store
½ – 1 chili, afhængig af smag eller behag
1 håndfuld hakket persille
100 g gedefeta
1 håndfuld mynte

Dressing
½-1 dl ekstra jomfruolivenolie
saften af 1 citron
1 tsk sød Dijon sennep
Uraffineret flagesalt og sort peber

Fremgangsmåde
Skyl salaten, dup den tør og riv den i passende stykker ud på et fad.
Rengør squashen og skær den i tynde skiver på langs med en skarp kniv eller på et Mandolinjern. Pensl dem med olie, krydr med salt og peber og grill dem, Så får de fine striber på begge sider. Fordel dem indbydende ovenpå salaten.
Skær tomaterne i små tern, hak persille og chili og bland det hele med lidt ekstra salt og peber. Fordel tomatblandingen over salat og squash. Pisk dressingen sammen og fordel den over salaten, smuldr derefter gedefetaen over og drys med hakket mynte.

Damp eller bag fisken, krydr med salt og peber. Skrab og kog de nye kartofler, så de er lige tilpas og server dem, pyntet med friskhakket dild eller persille sammen med salaten.

Her kan du finde opskriften på Salat med stegte radiser

Var du tilfreds med denne opskrift på Salat med stegte squash og fisk? så er du velkommen til at klikke synes godt om herunder? Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.