Nutella bowl – sund og skøn morgenmad

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Nutella bowl – sund og skøn morgenmad

     7
Nutella bowl - sund og skoen morgenmad

Skøn opskrift på Nutella bowl, en populær morgenmad hos mange børnefamilier. Nutella bowl smager, som navnet antyder, at Nutella, men den er sund og let at tilberede.

Denne opskrift på Nutella bowl er udviklet af Louisa Lorang, og den hører til blandt favoritopskrifterne hjemme hos hende, men også her i huset og hos mange andre, der har prøvet denne skønne opskrift. Den kan varmt anbefales både som morgenmad og som dessert eller snack. Sæt den eksempelvis i blød aftenen før, så har du hurtig og nem mad til morgen eller hygge.

Ingredienser til 2 personer

2-3 bløde dadler
1 banan
2 spsk. kakao
4 dl hasselnøddemælk, mandelmælk eller cashewmælk
2 tsk. vaniljepulver
¾ dl chiafrø

Topping:
Lidt kakaonips
1 banan i skiver
Ristede, hakkede hasselnødder

Fremgangsmåde

Hak dadlerne og mos bananerne. Bland dadler, moset banan, kakao, hasselnøddemælk, vaniljepuler og chiafrø sammen i en skål med en gaffel. Fordel grøden i to fine skåle og lad grøden trække i 2-3 timer eller natten over i køleskab. Server din grød toppet med kakaonibs, bananskiver og ristede hasselnødder.

TIP: mandel- eller cashewmælk kan selvklart også bruges.

Var du tilfreds med denne opskrift på Nutella bowl – sund og skøn ? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.