Grape Delight Smoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Grape Delight Smoothie er en forfriskende og delikat drik, der er let at lave og styrker afgiftningen

     4
Grape Delight

Grape Delight Smoothie er en forfriskende og delikat drik, der er let at lave og styrker afgiftningen. Grape Delight Smoothie er let at lave og supersund som en let morgenmad eller forfriskende mellemmåltid.

Ingredienser

2 personer

1 stor rød grapefrugt
1/2 banan
1/2 tsk vanillepulver
Vand eller Acido til afpasning af konsistensen

Fremgangsmåde

Skræl grapefrugten og blend alle ingredienser blendes grundigt til en blød og homogen masse. Herefter kan du fint tilsætte 1-2 spsk. hørfrø- eller hampefrøolie og blende med et par sekunder. Det er vigtigt at blende frugt og grønt først og derefter tilsætte olie til sidst for at olien ikke skal harskne. På den måde får du et fuldtdækkende måltid. Vælger du at tilsætte olie, skal du drikke eller spise hele smoothien med det samme, da olien er sart overfor lys, ilt og varme.

Der findes stoffer i grapefrugt, der stimulerer afgiftningsfaser i leveren (vi kender p.t. til fem faser, der stimuleres af forskellige fødevarer etc.) og derfor vil eventuelle medicinske præparater i nogle tilfælde blive udskilt hurtigere, når der indtages grapefrugt. Der kan også være andre interaktioner, derfor er det godt altid at læse indlægssedlen, hvis du tager medicin.

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.