Fire fine frugtmadder

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Fire fine frugtmadder

     7
Fire fine frugtmadder

Skønne, festlige og lækre frugtmadder fra Kirsten Skaarups bog Grønt Smørrebrød. Du kan anvende forskellige typer brød med eller uden gluten. Alle brød er smurt med cashewnøddecreme.

Cashewnøddecreme
Ingredienser:
200 g cashewnødder
25 g smuttede mandler
2 spsk gærflager (kan udelades)
2 spsk lime eller citronsaft
1-2 dl havre- eller kokosfløde
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Udblød nødder og mandler i vand i cirka 10 timer. Afdryp og kør dem i food processor eller blender med gærflager, citrussaft og 1 dl fløde, til du har er ensartet masse. Juster konsistensen med fløde, men det skal være en fast creme og ikke en for flydende creme. Smag til med citrussaft, salt og peber og opbevar cremen i et glas med tætsluttende låg. Holdbarhed en uge på køl.

Brød 1, øverste venstre hjørne
Smør med cashewnøddecreme og pynt med jordbærskiver, kirsebær, hakkede valnødder og snittet mynte

Brød 2, øverste højre hjørne
Smør med cashewnøddecreme og pynt med halve jordbær, drysset med lidt flormelis.

Brød 3, nederste venstre hjørne
Smør med cashewnøddecreme og pynt med kiwi- og bananskiver samt kirsebær. Brødet er pyntet med ribs og drysset med kakaonibs og basilikum.

Brød 1, nederste højre hjørne
Smør med cashewnøddecreme og pynt med bananskiver, vendt i citronsaft samt hindbær. Brødet er drysset med hakkede pistacienødder og mynte.

Var du tilfreds med disse opskrifter på Fire fine frugtmasser, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.