Hjemmelavet remoulade

2 sep, 2019 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Til gode fiskefrikadeller, fiskefileter og anden fisk, kan jeg varmt anbefale min hjemmerørte remoulade. Den smager godt, er helt uden e-numre og kan holde sig i køleskabet i en god uges tid.

Ingredienser til en portion

200 g findelte og let dampede grønsager som eksempelvis blomkål, rosenkål, squash, gulerod og porre
1 stor syltet agurk
3 spsk økologisk mayonaise
3 spsk Skyr, Acido yogurt eller mandelyoghurt eller -fløde

Marinade:
1 spsk Balsamico eddike
1 spsk god jomfruolivenolie
1 tsk Dijon sennep
1 tsk Gurkemeje
Frisk estragon eller 1 knips tørret
Salt og peber

Fremgangsmåde

Pisk marinaden sammen og hæld den over de kogte, afdryppede grønsager. Lad det trække i ½-1 time. Blend eventuelt grønsager og sylteagurk eller hak dem fint. Bland mayonaise og mælkeprodukt og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber.

Server det hele med hjemmelavede fiskefrikadeller, nye kartofler, dampet spidskål eller bearnaise blomkål. Du kan finde links til opskrifterne herunder.

Du kan finde opskriften på de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller HER
Du kan finde opskriften på Bearnaise Blomkål HER

Var du tilfreds med denne opskrift på hjemmelavet remoulade? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Squashsuppe – nem og velsmagende opskrift

Squashsuppe – nem og velsmagende opskrift

Denne squashsuppe smager virkelig godt og er let at lave. Hvis du som jeg ofte har mange squash i haven, så er det ideelt at tilberede denne skønne suppe. Ingredienser til 2 portioner squashsuppe 4-5 squash, ca. 900 g renset vægt 2 skalotteløg, ca. 80 g skrællet vægt...

Opskrift på vitamin drik

Opskrift på vitamin drik

Grønsager er gode kilder til vitaminer og mineraler, og du kan supplere dagens måltider med denne velsmagende, friskpressede grønsagssaft og dermed øge indtaget af mikronæringsstoffer. Særligt, hvis du drikker saften med det samme, du har presset den. Og så smager den godt, så prøv den…

Aspargestærte

Aspargestærte

Denne delikate aspargestærte er let at bage og smager forrygende. Du kan let bage den i en glutenfri version også, og den er velegnet som forret, frokostret eller hovedret med en god salat til. Se også denne opskrift på glutenfri tærtedej. Ingredienser til 4 personer...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!