Blomkålssuppe med squash

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Blomkålssuppe med squash

     5
Blomkaalssuppe med squash

Engang imellem er det let og lækkert med en suppe. Denne blomkålssuppe med squash smager eminent godt og er velegnet både til familiens yngre som ældre medlemmer.

Let og lækker opskrift på blomkålssuppe med squash. Suppen er let at lave, den er glutenfri og egner sig til såvel børn som voksne, som forret eller hovedret. liter

Ingredienser til 2 personer
1/2 l god grønsagsbouillon
1 løg
1/2 blomkål
50 g kartofler
1 kvist timian
1 fed hvidløg
1 dl piskefløde eller havrefløde
Saft af 1/2 citron
Ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret flagesalt og friskkværnet peber
Små squash, gerne i blomst
Hakkede pistacienødder

Fremgangsmåde

Hak løget og svits det kortvarigt i lidt ekstra jomfruolivenolie. Findel blomkålet, skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og kog dem sammen med løg, timian, hvidløg og salt og peber i 1/2 liter økologisk grønsagsbouillon i 15 minutter. Blend suppen og juster konsistensen med lidt fløde samt saften af 1/2 citron. Smag til med krydderier og anret suppen med små squash, svitset på panden i ekstra jomfruolivenolie samt hakkede pistacienødder og krydderurter.

Var du tilfreds med denne opskrift på Blomkålssuppe med squash, så er du velkommen til at klikke synes godt om herunder? Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.