Slankesuppe

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Slankesuppe

     7
Slankesuppe

Denne sunde slankesuppe kan erstatte en eller to af dagens normale måltider og kan hjælpe dig til et effektivt og sundt vægttab. Den smager godt, og du kan let tilberede suppe til flere dage.

Denne sunde slankesuppe kan erstatte en eller to af dagens normale måltider. Den er sund og nærende og smager godt. Har du ønske om vægttab, kan du med fordel også undgå sukker og almindeligt brød. I løbet af få uger vil du kunne tabe dig uden stort besvær. Suppler med daglig motion, mindst 20 minutter, og gerne så du får sved på panden, så øger du fedtforbrændingen. Prioriter en god nattesøvn, sov mindst syv timer i fuldstændigt mørke og undlad spisning efter aftensmaden. Disse få men enkle råd er topeffektive, enkle og suppen smager rigtig godt.

Denne portion giver cirka seks portioner suppe, men du kan sagtens lave større portioner og fryse ned eller opbevare i køleskabet. Suppen er også velegnet til at tage med som let frokost på arbejde, eventuelt med en skive stenalderbrød til. Anvend bedst økologiske ingredienser.

Ingredienser:

2 rødløg

2 peberfrugter

3 gulerødder

3 tomater

1 dåse flåede, hakkede tomater

100 g champignons

¼ sellerihoved

¼ hvidkålshoved, spidskål eller grønkål

½ -1 l grønsagsbouillon

Ekstra jomfruolivenolie

Du kan tilsætte friskpresset hvidløg, chili, persille, oregano og timian efter smag og behag.

Tilberedning:

Hak løgene og svits dem i lidt ekstra jomfruolivenolie. Rengør de øvrige grønsager og skær dem i mindre stykker, hvorefter de tilsættes og svitser lidt med, når løgene er klare. Hak kålen fint og tilsæt. Rengør champignons og skær dem i skiver. Champignonskiverne svitser du på en tør pande, til de er gyldne, hvorefter de blandes i suppen sammen med flåede tomater, grønsagsbouillon og krydderier.

Brug for ny inspiration til andre lækre og lette aftenretter? Få ny E-bog gratis

Jeg har samlet mine 9 bedste opskrifter til sund aftensmad i denne E-bog. Hvis du har lyst, kan du downloade den gratis og få ny inspiration til aftensmaden.


Gratis Sund aftensmad

Er du endnu ikke medlem, kan du oprette dig her og få "Sund aftensmad" med det samme.
Log ind her, hvis du allerede er medlem (du bliver sendt tilbage til denne side.)

Du kan finde mine bedste råd til varigt vægttab HER og se også opskriften på stenalderbrød.

Var du tilfreds med denne opskrift? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.